Gyönyörű időnk volt tegnap! Le is égtünk. No de csak a naptól.

Hiszen aki megkóstolta a  bográcsban főtt babgulyásunkat -amit Sziklainé Osztoics Hajnalka főzött-, nagyon elégedetten távozott.

A CSÉKE asszonyai által sütött sütik is páratlanul finomak voltak.

Köszönjük minden tagunknak, aki részt vett a szervezésben, köszönjük a Baross Péter Közösségi Ház dolgozóinak a segítséget, Lipták Gyurinak, akire mindig számíthatunk.

Kati Péter tagunknak, aki elhozta rally-autóját.

Köszönjük a műsorokat, a jó kedvet, a jó beszélgetéseket, a sok érdeklődőt Egyesületünk és a Helytörténeti Gyűjtemény iránt. Külön a nagylelkű adományokat.

A rendezvény végén sátrunkról a lufikat természetesen idén is elajándékoztuk a közelünkben ünneplő családok gyermekeinek. Öröm volt nézni a sok meglepett, mosolygó arcot.

És ne feledkezzünk meg azokról, akik a helyszínen döntöttek úgy, hogy belépnek az Egyesületünkbe.

Amennyiben Te is erőt érzel magadban , hogy segíted a 20 éves CSÉKE munkáját, látogass el web-oldalunkra, ahol sok információt megtalálsz rólunk. Töltsd ki a Jelentkezési lapunkat, és küldd el e-mail címünkre.

Fotóinkat ITT nézhetitek meg.

A MŰSOR részletei: 

10.00

A Nap és a Hold elrablása

A TeatRum Trapptop gólyalábas előadása

10.00-14.00

Virgonckodók Játékpark

nagyméretű fajátékok, bébihinták, minigolf

Közösség:

11.00

A nUage Tánciskola és Fitnesz Közösség bemutatója

11.30

Csobánkai kötődésű művészet csoportok fellépései: a Vadvirág Nyugdíjas Klub kórusa, a Pilissszentkereszti Közösségi Ház Tánccsoportja, Szántó Lajos szájharmonikás

10.00-tól

Nyárváró Piknik

Csobánkai civil szervezetek, nemzetiségi önkormányzatok, oktatási intézmények bemutatkozó standjai:

polgármesteri hivatal, iskola, bölcsőde, könyvtár, CSÉKE, Vadvirág Nyugdíjas Klub, Csodaűhely Egyesület, roma nemzetiségi önkormányzat, szerb nemzetiségi önkormányzat, szlovák nemzetiségi önkormányzat

10.00-tól

Rally autó simogató Kati Péterrel

Humor:

14.00

Hajdú Balázs stand up műsora

Zene:

12.30

Füles és zenekara akusztik

Toldi Zoltán „Füles” és zenekara akusztikus roma zenei produkciója

13.00

Pintér Burus Sándor műsora

Pintér Burus Sándor színművész az évek során Magyarországon és Salzburgban szerepelt hosszabb időn keresztül tenor énekesként, színművészként és rendezőként. Egy musicalt is írt A Láthatatlan Kéz címmel, melyet a Zsidó Nyári fesztivál keretein belül mutattak be először. Egy ideje kertépítéssel is foglalkozik. Tavaly nyáron Csobánkára költözött két kisgyermekével és feleségével.

15.00

Lohr Kapelle koncert

„Az élő fúvószenének párja nincsen.”