Fotópályázatot hirdet a Csobánkai Értékőrző és Községszépítő Egyesület

 

Kategória: Csobánka természeti és építészeti örökségei

 

A Csobánkai Értékőrző és Községszépítő Egyesület „AZ ÉN CSOBÁNKÁM” címmel fotópályázatot hirdet. A pályázatra Csobánka természeti és építészeti örökségeit bemutató, illetve azt az utókor számára megörökítő pályaművekkel lehet jelentkezni.

Csobánkai illetőségű / kötődésű amatőr fotósok újonnan, e pályázati felhívást követően készített munkáit várjuk.

A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, azonban a döntését megelőzően az Interneten – az ott megadott határidőig – leadott közönség szavazatokat is figyelembe veszi.

 

A pályázat feltételei:

  • egy pályázó legfeljebb 5 pályaművet nyújthat be, a fotó(k) címének feltüntetésével,
  • digitális formátumban, elektronikus adathordozón (CD ,DVD, pendrive),
  • zárt borítékban, a pályázat címének feltüntetésével név nélkül,
  • a pályázó nevét címét és elérhetőségét külön, belső lezárt borítékban kell szerepeltetni, valamint külön igényét az adathordozó eredményhirdetés utáni visszajuttatására.
  • a csomagoláson és az adathordozón és a fényképen semmiféle utalás nem lehet a pályázó személyére, ellenkező esetben ez a pályázó kizárását vonja maga után.
  • Nem vehet részt a pályázaton olyan fotó, amely a beadást megelőzően már fotópályázaton részt vett vagy bármilyen más formában nyilvánosan (sajtóban, kiállításon vagy az interneten stb.) közlésre, bemutatásra került.
  • Nem vehet rész pályázóként az, aki pályázat kiírásában, illetve a szakmai bírálatban közreműködött, valamint ezek hozzátartozói sem.
  • a pályaműveken a szokásos utómunka engedélyezett, a pályázó azonban a képekhez tartozó digitális (exif) információkat nem távolíthatja el, nem másíthatja meg.

 

A pályaművek beadásának határideje: 2023. augusztus 31.     2023.szeptember 15.

 

A pályázó pályázatának benyújtása tényével feltétel nélküli hozzájárulását adja a pályázat kiírója részére – a bírálat előtt név nélkül, azt követően a szerző feltüntetése mellett – alkotásának a pályázattal összefüggő nyilvános, térítésmentes bemutatásához, közléséhez.

A pályázatra beérkezett képekből összeállított anyag elsősorban az Interneten kerül bemutatásra, azonban a pályázat kiírója tervezi a pályaművekből a későbbiekben fotókiállítás megrendezését is.

A pályázat eredményhirdetésére a CSÉKE hagyományos évzáró rendezvényén kerül sor 2023. szeptember hónapban.

 

Beküldési cím:

Csobánkai Értékőrző és Községszépítő Egyesület

2014 Csobánka, Múzsa utca 21.

 

A pályázat nyertesinek oklevelet és vásárlási utalványokat ad át eredményhirdetéskor az egyesület:

I. helyezett:      30.000,- Ft

II. helyezett:     20.000,- Ft

III. helyezett:    10.000,- Ft

 

A pályázó hozzájárul, hogy felvételeit az egyesület, tevékenységével kapcsolatosan a szerző feltüntetése mellett felhasználhatja.

 

Csobánka, 2023.06.20

CSÉKE Vezetőség