Tájékoztatás ❗️

Csalódottan tudatjuk, hogy a Helytörténeti Gyűjtemény épületének felújítására beadott pályázatunk tartaléklistára került.

 

A pályázat elnyerése esetén az általunk 8 éve működtetett Helytörténeti Gyűjtemény helyiségeinek bővítésére is lehetőség nyílt volna. Erre több okból is szükség lenne, mivel a jelenlegi helyiségekben sajnos, zsúfoltan vannak a kiállított tárgyak, ruhák, másrészt a faluban több családnál is még mindig őriznek régi, gyűjteménybe való dolgokat és nekünk is vannak még kiállítani való tárgyaink.

 

Félő, ha a felajánlott történeti emlékeket nem tudjuk befogadni és legalább jelenlegi állapotukat fenntartva tárolni, azok végleg elvesznek.

 

A bővülés lehetővé tenné a jelenleg meglévő tárgyak rendezettebb bemutatását, a falu történetének szemléltetőbb bemutatását.

 

 

Íme a levél:

 

” Értesítés tartaléklistára helyezésről

 

Pályázó neve: Csobánkai Értékőrző és Községszépítő Egyesület

Regisztrációs szám: H1026911

Pályázati azonosító: FCA-KP-1-2022/1-000918

 

Tisztelt Pályázó!

Értesítem, hogy a „Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek című pályázati kiírásra, pályázati támogatása” FCA-KP-1-2022/1-000918 azonosítószámon, „Csobánka helytörténet gyűjtemény épületének külső-belső felújítási és fejlesztési munkálatai. ” címmel benyújtott pályázatának tartalmi értékelése megtörtént.

 

Értesítem, hogy a támogatói döntés értelmében pályázata megfelelt a pályázati kiírásban meghatározott tartalmi értékelési szempontoknak, azonban a rendelkezésre álló forrás korlátossága miatt pályázata tartaléklistára került.

 

Amennyiben további forrás szabadul fel, pályázatának támogathatóságáról tájékoztatom.

 

Eddigi tevékenységüket megköszönve kívánok eredményes részvételt a soron következő pályázatokon.

 

Kelt: Budapest, 2022.04.22.

 

Gyopáros Alpár

kormánybiztos s. k. ”